Çfarë vure re në fillim? Testi nuk është kot, diçka zbulon

305

Ne të gjithë e dimë se jemi krejtësisht të ndryshëm nga njëri-tjetri; nga fiziku tek personaliteti, shumicën e kohës ne përpiqemi të lidhemi me njerëzit,

të tregojmë anën pozitive, që është versioni ynë më i mirë, megjithatë, të gjithë kemi ato ditë të këqija kur nuk mund të tregojmë asgjë të mirë të qenies sonë, dhe ndoshta në mënyrë të pandërgjegjshme, i lëmë të tjerët të shohin anën tonë të errët. Por ne nuk mund të bëjmë asgjë për këtë sepse është në natyrën tonë.

 

Shihni fotografinë dhe mendoni çfarë vutë re në fillim:

 

NJE PEME

Nëse gjëja e parë që keni vënë re është pema, kjo do të thotë që jeni shumë realistë, kurrë nuk e lejoni veten të fantazoni pak, kjo ju bën të ndiheni të frikësuar nga sfidat e reja, sepse jeni gjithmonë të vetëdijshëm për atë që mund të ndodhë nëse provoni. Rrallëherë lejoni të ziheni në befasi.

Ju jeni një person i cili ka ide të mëdha për projektet që janë të destinuara për sukses, megjithatë, si në të gjitha rastet mund të ketë probleme ose detaje. E keqja është se kur i zbuloni, ndiheni të paqëndrueshëm dhe braktisni projektin duke e lënë atë në gjysmë të rrugës. Rrokni shanset tuaja, kjo është jeta.

 

NJE MAJMUN

Nëse patë fillimisht një majmun, do të thotë se njerëzit kanë zili inteligjencën dhe aftësitë që ju keni, idetë tuaja janë të shkëlqyera dhe jeni person goxha aktiv. Ju pëlqen të impononi të vërtetën tuaj edhe pse nuk keni përherë të drejtë. DUhet të jeni pak më fleksibël dhe të pranoni ndryshimet, kjo do ju hapte më shumë rrugë.

Ju impononi mendimet tuaja por duhet të reflektoni sepse kjo gjë mund të largojë të tjerët nga ju dhe të mbeteni vetëm. Mos harroni se të gjithë mendojnë shumë ndryshe dhe ndonjëherë idetë e të tjerëve mund të përmirësojnë tuajën.

 

NJE TIGER

Nëse gjëja e parë që pe është tigër, tregon se ke personalitet të fortë por edhe agresiv. I mbron gjithmonë idealet e tua. Nuk dorëzohesh kurrë për të arritur qëllimet dhe objektivat. Por gjëja negative që ke është se nuk pranon idetë e të tjerëve, përkundrazi sforcohesh t’i bindësh për të tuat. Ashtu si tigrat di si të bindësh të tjerët me aftësinë e madhe joshëse. Ana jote pozitive është se ke këmbëngulje. Je person konstant dhe i disiplinuar dhe kjo shpesh të shpie në fitore dhe sukses.

 

PESHKU

Peshqit janë sinonim i faktit që, ndërkohë që lejon të të marrë rryma dhe ndonjëherë kjo nuk është keq, megjithatë kjo mund të ketë edhe pasoja për të afërmit që përfitojnë nga ty, duke të manipuluar sipas volisë së tyre. Bëhuni më të vetëdijshëm për atë që bëni dhe mbroni idealet tuaja me kurajë. Lini mënjanë frikën sepse jeni njerëz me potencial të madh.