HYRJELAJMEPOLITIKË“Bjerini se nuk ka mbështetjen tonë” Juristi zbulon mesazhet e koduara të...

“Bjerini se nuk ka mbështetjen tonë” Juristi zbulon mesazhet e koduara të Ramës dhe Braçes

Juristi i njohur, i cili njëkohësisht edhe dhe Sekretar për Çështjet Ligjore në PD, Çlirim Gjata ka folur sot në lidhje me ngjarjen e rëndë të disa ditëve më parë në Durrës ku prokurori Arjan Ndoja dhe dy persona të tjerë mbetën të plagosur pas një ate ntati me ar më zjarri.

I ftuar në emsionin “Ditari” në A2 CNN, Gjata tha se një prokurori nuk mund t’i bësh vetting me kall ashnikov.

Po ashtu ai komentoi edhe deklaratat e Ramës dhe Braçes disa ditë para ate ntatit, ndërsa theksoi se “Çfarë pune ka Kryeministri dhe zëvendësi i tij me një prokuror, të shkojnë edhe në sallën e gjyqit?! E akuzuan prokurorin si të lidhur me kri min dhe vetëm 2 javë më pas ky qëllohet për vd ekje, po nga bandat kri minale.

Unë nuk dua të shkojë drejt asaj që me urdhër të kryeministrit… jam jurist në radhë të parë dhe nuk mund të flasë pa pasur prova. Por ato deklarata janë inkurajim i kr imit: ‘Bjerini se nuk ka mbështetjen tonë, nuk ju ndjekim!’ Ky është tm err. Nuk mund t’i bësh vetting me kall ashnikov një prokurori. Tani, çunat e furgonit janë: ‘Bjerini çuna’!”.

TE TJERA

spot_img