HYRJELAJMETE GENJESH PER 70 VJETORIN E TEATRIT

TE GENJESH PER 70 VJETORIN E TEATRIT

Teatri Migjeni mori titullin Nderi i Kombit nga Presidenti Ilir Meta ne 70 vjetorin e themelimit si teater profesionist.

Ne teatrin “Migjeni” ndodhi nje incident, duke u nderprere per disa minuta energjia elektrike duke bere qe per 8 minuta te mos kete energji.

Drejtorja e teatrit “Migjeni” Rita Gjeka tha se e ka derguar shkresen tek OSHEE por nga nje komunikim me drejtues te OSHE.

Nga ana tjeter, OSHEE shprehet se nuk ka patur asnje njoftim nga teatri dhe asnje shkrese per te marre masa apo per te derguar punonjesit ne dispozicion duke pergenjeshtruar drejtoreshen e teatrit “Migjeni” Rita Gjeka.

Ky nuk eshte rasti i pare nga Teatri qe perfshihet ne skandale. Kujtojme ketu 26 qershorin ku u perdor per anti-fushate.

Nese Drejtoresha Rita Gjeka ka te drejte, pse nuk eshte postuar kjo shkrese zyrtare ne faqen e teatrit?

4 Nentor 2019

Nje dite me vone teatri “Migjeni” publikoj shkresen zyrtare me numer protokolli drejtuar OSHEE me date 25 tetor 2019

vulë e firmë të titullares së Teatrit “Migjeni”. Drejtorja Rita Gjeka, ka njoftuar 10 ditë para aktivitetit të rëndësishëm OSHEE- në Shkodër, madje përveç aktivitetit të 70- vjetorit, e ka njoftuar edhe për aktivitetet e tjera të institucionit.

Brenda shkresës, “zbulohet” edhe një fakt tjetër interesant. Në premierën e Festivalit të Këngës Qytetare “Luleborë”, u përsërit e njëjta skemë si në 70 vjetorin e teatrit. Gjatë shfaqjes, dritat ikën. Në shkresën më poshtë, konstatohet se edhe për këtë eveniment OSHEE ishte njoftuar. Nëse për “Luleborë”

OSHEE “nuk ka patur mundësi të marrë masa” nga data 25 tetor e shkresës deri të nesermen e 26 tetorit kur ikën dritat, deri me 3 nëntor, koha ka qenë mëse e mjaftueshme.

TE TJERA

spot_img