Shkumësi ka qenë miku ynë që nga fëmijëria, megjithatë shumë pak prej jush e di se sa i rëndësishëm është ai në çdo shtëpi.

 

Bright Side sjell 5 arsyet se përse duhet të mbani patjetër të paktën një shkumës në shtëpi. Këto shkumësa të vegjël janë të aftë të bëjnë mrekulli kur bëhet fjalë për problemet shtëpiake me të cilat mund të përballemi.

 

Është i lehtë për t’u përdorur dhe jo vetëm që do t’ju ndihmojë me punët tuaja të përditshme, por gjithashtu do t’ju kursejë shumë para dhe kohë.

 

1.Heq njollat e yndyrës

2.Mban argjendin me shkëlqim dhe parandalon bizhuterinë tuaj të nxihet

3.Largon aromat e këqija në raftn tuaj të rrobave

4.Nuk lejon që orenditë e shtëpisë suaj që të ndryshken

5.Mban larg insektet nga shtëpia juaj