Lajm i mirë për të rinjtë, Ambasada e SHBA hap …

168

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA) në Tiranë, tani po pranon aplikime për programin “Benjamin Franklin”.

 

“Benjamin Franklin” është një program katërjavor në Shtetet e Bashkuara për nxënësit e moshës 16 deri në 18 vjeç.

 

Ky është një program unik dhe emocionues i krijuar dhe i financuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit dhe organizuar nga Universiteti Wake Forest, ku pjesëmarrësit eksplorojnë kulturën dhe politikën amerikane dhe mësojnë për mundësitë dhe sfidat e shoqërisë civile.