Ishte ‘live’ në Facebook kur po kryente mamografinë, gazetarja diagnostikohet me kancer gjiri

Një gazetare në Oklahoma është diagnostikuar me kancer gjiri, teksa po transmetonte drejtpërsëdrejti në llogarinë e saj në Facebook, gjithë procesin e diagnostikimit.

Ali Meyer, nënë e katër fëmijëve, vitin që shkoi, festoi 40 vjetorin dhe sipas asaj që kishte dëgjuar, ajo vendosi të bënte për herë të parë një mamografi të gjirit.

E gjithë kjo, në kuadër të inkurajimit të femrave të tjera për të kryer kontrolle rutinë, sidomos pas moshës 40 vjeçare. Por kurrë nuk e mendoi se kjo mamografi do ti tregonte se kishte kancer gjiri, raporton prestigjozja Daily Mail.

Madje ajo filmoi të gjithë procesin e kryerjes së mamografisë, edhe momentin që nuk do donte kurrë ta dokumentonte.

Pas një viti në luftë të ashpër me masën tumorale, Meyer është plotësisht e shëndetshme edhe pse kirurgëve iu desh ti hiqnin njërin prej gjinjve.

Por kirurgjia plastike ka përparuar shumë dhe pas një viti të vështirë, 42 vjeçarja tani është në top form

TE TJERA