Xhemi Shehu “bezdiset” nga Arbana

155

Kohët e fundit Arbana Osmani është marrë shumë me promovimin e librit të saj të ri të gatimit.

- PUBLICITET -

 

Për të pasur një rezultat sa më të mbarë, Arbana ka dhënë intervista dhe ka dalë kudo për t’u kujdesur vetë për promovimin.

 

Por kjo gjë duket se e ka “bezdisur” shoqen e saj të ngushtë Xhemi Shehun, e cila nuk e ka kursyer ironinë.

 

- PUBLICITET -