HYRJELAJMEKRONIKËSHKODER, MERR FLAKE BOMBULA E GAZIT NE LAGJEN...

SHKODER, MERR FLAKE BOMBULA E GAZIT NE LAGJEN…

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 19:25 minuta, ndërsa personat që ndodheshin brënda në banesë kanë nxjerre me shpejtësi

bombulen nga hyrja e pallatit ne lagjen Skenderbeg duke shpëtuar pa lëndime.

Banoret e pallatit ne kete lagje kane lajmeruar menjehere zjarrfikesen e cila mberriti menjehere dhe beri të mundur shuarjen e flakeve.

TE TJERA

spot_img