“Po bën mëkat… o palaço” Komentuesit shpërthejnë ndaj Çiljetës pas veprimit që publikoi në Instagram

371

Të gjithë e mbajmë mend tatuazhin ‘problematik’ të Çiljetës. Kur ishte e vogël (nuk e dimë sa) ajo ka bërë tatuazh në këmbë një kryq që është komentuar gjatë. Duke qenë se ajo mban Ramazan dhe shkon në xhami, njerëzit mendonin se kryqi në këmbën e saj ishte shumë i pavend.

 

Epo tani këngëtarja ka vendosur ta heqë dhe të mos ketë më asnjë shenjë prej tij. Çiljeta ka publikuar në Instagram një video ku tregon procesin e heqjes me lazer dhe kaq ka mjaftuar për të shpërthyer komentet.

 

Disa mendojnë se ky veprim është mjaft i mirë, meqë tani këngëtarja është plotësisht myslimane, aq sa mban edhe Ramazan.

 

“Mirë e bëri që e hoqi, tani mund të mbajë Ramazan e qetë”, shkruan një komentues. Por nuk kanë munguar komentet negative dhe disa prej tyre të fusin edhe frikën.“Të marrshin djajt me vete ty në ferr. Po hiqet kryqi i Zotit.

 

Do të vijë ters jeta për kët mëkat që po bën”, i shkruan një ndjekës tjetër. Për shkak të këtyre komenteve, Çiljeta është detyruar të fshijë komentet dhe i ka bllokuar në mënyrë që askush të mos shkruajë gjë.