RUDINA HAJDARI: JAM KËRCËNUAR NË ZYRË! KUVENDI TË MARRË MASAT PARA SE TË KETË NDONJË VIKTIMË

226

“Para pak ditësh u dërgova një shkresë për një kërkesë që të siguronia ambientet e Kuvendit dhe të Kryesisë. Nuk mund të ndodhë sot që deputetët të kërcënohet. E papranueshme që një femër të kërcënohet.

Kam pasur raste që në zyrën time më kanë ardhur dhe më kanë kërcënuar. Ka ikur ajo kohë. Ju lutem, merrni masat para se të kemi ndonjë viktimë.

Masat të jenë në kryesinë e kuvendit, asnjë deputet nuk duhet të hyjë pa u kontrolluar, të marrë të tjerë dhe të shantazhojë. Ju lutëm të merren masat” deklaroi Rudina Hajdari.