Klajdi dhe Bruno ishin të ftuar mbrëmjen e djeshme në “Klanifornia”, ku Marina Vjollca ua nxori të gjitha sekretet, që nga ç’bëhet në prapaskenat e koncerteve të tyre e deri tek çështjet e zemrës e marrëdhëniet me vajzat.

 

Teksa po i pyeste për jetën private, Marina i ngacmoi dy këngëtarët edhe për lidhjet e tyre. Të dy gjatë intervistës pranuan se janë të dashuruar duke bërë publik kështu faktin se janë të lidhur.

 

Marina Vjollca: A ju rreh zemra për ndonjërën tani?

Klajdi: Po!

 

Bruno: Po!

Megjithatë dy këngëtarët nuk i zbuluan identitetet e vajzave për të cilat u rreh zemra.