HYRJELAJMEKURIOZITETEDuke kërkuar partnerin e përsosur! Përpjekja torturuese e të pamundurës

Duke kërkuar partnerin e përsosur! Përpjekja torturuese e të pamundurës

Një pasdite, një burrë dhe shoku i tij ishin ulur në një kafene, duke pirë çaj dhe duke folur për jetën dhe dashurinë. Shoku i tij pyeti: “Si ka mundësi që ti kurrë nuk u martove?
“” Eh, “tha Burri” të them të vërtetën, kam kaluar rininë time në kërkim të gruas së përsosur.

Në here u takova me një grua të bukur dhe inteligjente, por ajo ishte e pasjellshme.
Pastaj një herë tjetër, takova një grua që kishte një shpirt të mrekullueshme dhe bujare, por nuk kishim interesa të përbashkëta.

…E keshtu me rradhe, njera pas tjetres gjithmonë do te kishte diçka qe mungonte.
Pastaj, një ditë, takova ate. E bukur, inteligjente, bujare dhe e sjellshme. Ne kishim shumë gjëra të përbashkëta. Në fakt, ajo ishte e përkryer!

“” Çfarë ndodhi? “Pyeti miku i tij. “Pse nuk u martove me të?”
Njeriu veshtroi çajin e tij mendueshëm.

“Eh,” u përgjigj ai, “kjo është vërtetë historia e trishtuar e jetës sime… Mesa dukej edhe ajo ishte në kërkim të njeriut te përsosur ….

“Një njeri ëndërron një grua të përsosur, ndërsa një grua ëndrron per një burre të përsosur por ata nuk e kuptojnë se ata janë krijuar për të plotësuar njëri-tjetrin.”

TE TJERA

spot_img