Hoqi rrobat dhe u fut në pyll…, por 23-vjeçares i ndodhi e tmerrshmja

Një e re, që u zhduk në Guatemalë më shumë se 7 muaj më parë, zbulohet se ka humbur jetën pasi ra aksidentalisht nga një shteg malor.

23-vjeçarja Catherine Shaw, nga Long Hanborough në Oxfordshire të Britanisë, u raportua e zhdukur pasi doli nga hoteli më 5 Mars. Trupi i saj u gjet 6 ditë më vonë, por shkaku i vde.kjes është zbuluar vetëm sëfundmi në një seancë gjyqësore.

Mjeku ligjor Darren Salter tha se e reja kishte hequr të gjitha rrobat dhe po ngjiste malin e vetme për të shijuar lindjen e diellit, kur ra në mënyrë aksi.dentale dhe humbi jetën si pasojë e plagëve të marra.

Salter tha se Shaw kishte 4-6 ditë e vd.ekur para se trupi i saj të gjendej. Ai tha se vdekja ishte aksidentale, pasi nuk kishte “asnjë rrethanë dyshuese për përfshirje të një pale të tretë” fundin tragjik të mësueses së joga-s.

Testet e toksikologjisë treguan se në trupin e saj nuk kishte shenja dr.oge apo alkooli.

Dëshmia e mjekut ligjor për ecjen zhv.eshur, konfirmohet edhe nga i ati i saj, Tarquin, sipas të cilit e bija ndihej rehat zh.veshur. Ai tha vajza e tij më parë kishte udhëtuar në vende ku lejohej nu.dizmi.

Familja e 23-vjeçares tha në një komunikatë se Shaw “dashuronte malet, ujëvarat, lindjet dhe perëndimet e diellit.”/tvklan

TE TJERA

spot_img