Sipas astrologëve karakteristikën e tërheqjes së vëmendjes disa shenja të zodiakut e kanë më tepër se të tjerat. Shenjat që e kanë më të theksuar tërheqjen e vëmendjes janë Luani, Akrepi dhe Demi.

Luani

Personat e shenjës së luanit janë më të prirurit për të tërhequr vëmendjen dhe kështu konsiderohen më përfaqësueset e zodiakut. Janë gjithmonë në këmbë mes turmës dhe shkëlqejnë pa e kuptuar

që po shkëlqejnë. Veç të tjerash janë njerëz që bëjnë diferencën në jetën e të tjerëve dhe mbahen mend nga të gjithë.

Akrepi

Personat e lindur në shenjën e akrepit janë pasionantë dhe intensivë, karakteristika që reflektohen thjeshtë në personalitetin e tyre. Këto karakteristika i bëjnë në gjendje të udhëheqin shumë kollaj,

sidomos për shkak se kërkojnë gjithmonë të jenë në qendër të vëmendjes, edhe duke u ofruar miqve këshilla e mbështetje.

Demi

Demat janë qenie speciale dhe kështu tërheqin vëmendjen në një mënyrë krejtësisht ndryshe: vlerësojnë pamjen e jashtme, akumulojnë resurse dhe kujdesen për mirëqenien e tyre materiale./Opinion.al/