U Shpall I Pafajshëm Pas 25 Vitesh Në Qeli, Shikoni Reagimin Prekës I Të Dën’uarit

1308

Daniel Villegas u shpall i pafajshëm më 6 tetor të këtij viti dhe në videot e publikuara në internet, mund të shihet sesi ai nuk i mbante dot lotët ndërsa priste verdiktin.

Juria që përbëhej nga shtatë gra dhe pesë burra e shqyrtoi rastin rreth nëntë orë para se të merrnin vendimin e tyre.Vendimi përfundoi një sagë 25-vjeçare që përfshinte tri gjyk’ime dhe shumë apele.

Avokati i tij, Joe Spencer u shpreh:Unë jam mirënjohës për Danielin dhe familjen e tij. Unë nuk mund as ta imagjinoj se çfarë kanë hequr ai dhe familja e tij gjatë gjithë këtyre viteve.”Villegas qau ndërkohë që priste njoftimin dhe më pas u rrëzua në gjunjë kur më në fund u shpall i pafajshëm.

Familja dhe mbështetësit e tij, të cilët mbushën sallën e gjy’qit, shpërthyen në duartrokitje. Villegas, aku’zohej për një vr’asje të dyfishtë. Momentin e reagimit mund ta gjeni në minutën e dytë e në vazhdim.