Harrojeni Rudina Hajdarin, kjo është deputetja e re që la nam me shqiptimin e fjalëve në Parlament

Më shumë se si tempulli i ligjvënies, për fatin tonë të keq, parlamenti është shndërruar në një argëtim. Sidomos pasi Partia Demokratike dhe LSI lanë mandatet, në vend të tyre u futën njerëz nga më të ndryshmit.

 

Pas Rudina Hajdarit, tashmë e famshme për fjalimet e saj është radha e Majlinda Halilaj që të marrë gjithë vëmendjen.

 

Deputetja Halili, pavarësisht se e kishte të shkruar materialin, nuk arrinte të shqiptonte fjalët siç duhet. Veçanërisht fjalën “Korporatë”, të cilën ajo e thotë “Koporatë”.

 

Por kjo nuk ishte e vetmja fjalë që ajo ngatërroi. Le të shpresojmë që e ka pasur nga emocionet.

TE TJERA

spot_img