A ju ka bere dhe juve pershtypje perse disa njerez kane nje vrime te tille tek veshi, ja se cfare tregon ajo

Një përqindje shumë e vogël e njerëzve lindin me vrima të vogla, paksa të dukshme mbi veshët e tyre.

 

Sinusi preaurikular është, teknikisht, një defekt trashëgimie e trashëguar që u dokumentua fillimisht nga një shkencëtar i quajtur Van Heusinger në 1864. Zakonisht ato janë gjetur në njërën anë, por deri në 50 përqind e njerëzve i kanë ato në të dyja.

 

Sipas Business Insider, një biolog evolucionar, thotë se vrimat mund të jenë një “mbetje evolucionare e grimcave të peshkut”.

 

Por nëse jeni pjesë e këtij një për qindëshi, zakonisht nuk ka asgjë për t’u shqetësuar. Ato mund të lidhen me gjëra të tjera, por nuk shkaktojnë probleme shëndetësore.

 

Problemi më i mundshëm është që vrimat të infektohen, diçka që mund të trajtohet lehtë nëpërmjet antibiotikëve

TE TJERA

spot_img