Njihuni me burrin që ka dy gra e mund të ketë sa të dashura që të dojë

Një burrë e dy gra po rrisin bashkë tre fëmijë dhe së shpejti planifikojnë që të martohen si një treshe.

Veçse janë në një marrëdhënie treshe, Cody, Kayla Kurkowski dhe Katherine Zepernick, janë të lirë gjithashtu që të dalin me sa persona të duan jashtë lidhjes së tyre.

Cody dhe Kayla Kurkoewski janë të martuar bashkë dhe më pas njohën në Facebook Katherine me të cilën formuan një treshe.

Tre muaj më vonë, Katherine u shpërngul në shtëpinë e tyre dhe që prej atëherë kanë jetuar në Ohio që të tre.

Në shkurt të këtij viti ato i uruan mirëseardhjen një vajzë të vogël Khloe-Rae, e cila është fëmija i tretë i Kayla dhe Cody-t.

Të tre ata thonë se kanë përgjegjësi të barabarta sa u përket fëmijëve dhe se i duan të gjithë njëlloj.

Tashmë treshja planifikojnë që të martohen në vitin 2022, të hapin një biznes si dhe të sjellin në jetë 3 ose më shumë fëmijë të tjerë.

TE TJERA