Prekëse, babai vallëzoi me të bijën çdo vit deri në ditën e dasmës

249

Një baba pati idenë gjeniale që të filmojë çdo vit nga një video vallëzimi me vajzën e tij, që ditën kur lindi e deri në ditën që u martua.

Bashkëshortja e tij e filmoi teksa vallëzonte me të bijën qëkur ishte foshnje e deri kur u martua.

Videoja ku ata shfaqen duke vallëzuar është bërë virale dhe frymëzuese për shumë persona.