Cila është historia e vërtet e Fixhirijes që e quan vetën “Linda Morina”?

Linda Morina padyshim që është një nga personazhet më të pikasur dhe jo për një, por për më shumë se një qind arsye

Kush është? Nga vjen? Si quhet tamam? Është kështu apo vetëm po luan? Cila është historia e vërtet e vajzës me çifteli?

Ka kaq shumë pyetje dhe shumë pak përgjigje rreth Lindës, që disa pretendojnë se quhet Fixhirie, që disa thonë se është nga rrafshi i Dukagjinit, disa nga Drenica, Podujeva, Vushtrria…

Edhe ajo vetë ta pështjell shumë këtë punë, duke mos u dhënë drejtimin e duhur përgjigjeve që i vijnë si shigjetë

Linda ka qenë dhe është në shumë emisione, gazetat e portalet. Ajo, së fundi ka humbur dy persona të dashur, vëllain dhe nënën e saj. Aktualisht jeton në Prishtinë në kushte jo fortë të favorshme.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img