Shqiptari kap gruan duke e tradhëtuar me kushëririn e tij : Për 1 vit e gjysmë ai…

724

Tr adhtia e gruas kishte bërë që të niste gjithcka ka ndodhur deri më sot. Një vit e gjashtë muaj kë rcënime dhe perplasje fizike

Protagonistë të kësaj ng jarje janë një cift shqiptarësh, të cilët ishin prindër të dy fëmijëve.

Sic shkruajë sot mediat italiane, r.aporton Panorama, shqiptarët banonin në Brescia, e gjatë kësaj kohe, edhe fëmijët e tyre kanë pë rjetuar momente të t merrshme gjatë dh unës që babai ushtronte ndaj të shoqes.

Por gjithçka kishte nisur pasi ishte zbuluar t radhtia e gruas me kushëririn e burrit të saj.

Një gjest që sipas asaj që raportojnë mediat italiane, ka bërë që burri i saj të mos e ndajë, por ta k ërcënoje e d hunojë gruan. Por jo vetëm kaq, ka pasur k ërcënime me v dekje edhe kundër kushëririt të tij.