POSTRIBË, NXËNËSIT: USHQIMI ME COPA QELQI

Nxënësit dhe vetë prindërit kanë konfirmuar se ushqimet që konsumojnë afër shkollës së mesme të Postribës nuk janë aspak të sigurta

ndërsa një nxënës shprehet se brenda bukës një ditë i ka qëlluar një copë qelqi. Një ditë më parë rreth 26 nxënës u helmuan duke dyshuar nga ushqimet.

Edhe prindërit tregojnë se ushqimet që konsumojnë fëmijët nuk janë aspak të sigurta.

Drejtorja e shkollës Edlira Alija pas një takimi me drejtorin rajonal Bardhok Pulaj dhe pranisë së inspektorëve të shëndetit publik u shpreh se nuk ka informacion se mund të jetë helmim.

Tashmë një sërë institucionesh po hetojnë lidhur me këtë ngjarje të rëndë ku janë helmuar 26 nxënës deri më tani.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img