Policia bashkiake e Tiranës ka shmangur një tra gjedi sot në Liqenin Artificial në kryeqytet. Një grua rreth të 60-ave ka tentuar të varë veten, por fatmirësisht veprimi i saj është pikasur në kohë.

Punonjësit e policisë Bashkiake në patrullimin e tyre të zakonshëm kanë shquar veprimin e gruas dhe menjëherë i kanë dhënë asaj ndihmën e shpejtë.

Më pas është lajmëruar policia e Shtetit dhe ambulanca e cila e ka transportuar gruan për një ndihmë më të specializuar në spital. Nuk dihen arsyet që e shtynë gruan drejt aktit ek strem.