Këngëtari i rrugës u injorua nga të gjithë, 4 kotele u bënë kureshtare

259

Disa njerëz vetëm presin që t’iu vijë mundësia, disa të tjerë kanë lindur të jenë përformues rruge.

E panevojshme për t’u thënë, jeta si një përformues rruge nuk është e gjitha dëfrim dhe lojëra.

Të përformosh për kalimtarët çdo natë ka nevojë për jo pak talent dhe besim.

Refuzimi dhe përbuzja janë të gjitha pjesë e një dite pune.

Pikërisht si ky muzikant ambulant malajzian që këndon me gjithë zemër.

Edhe pse asnjë nuk shkoi pranë tij dhe ta dëgjojë, ai mori vëmendjen e një grupi të çuditshëm muzikdashës.

Kur ai po këndonte, katër mace 3-muajshe u ulën duke e dëgjuar ndërkohë që këndonte dhe i binte kitarës së tij.

Mund te jenë një audiencë e çuditshme, por ato ishin turma më e mirë dhe më mbështetësja që një përformues mund të ketë.