Një vajzë e re britanike e quajtur Lia, e cila është vetëm 24 vjeç, pretendon të ketë fituar 1.3 milion duke shitur virgjërinë e saj tek në deputet i cili pretendohet të jetë rreth viteve të 50-ta.

 

Ajo ka thënë se këto para do t’i përdorë për të nisur një biznes të saj. Ajo beson se mundësia e shitjes së marrëdhënies së saj të parë sek suale është “një hap i rëndësishëm drejt emancipimit”.

 

Në një video, Lia sqaroi se ajo ka ndërmarrë këtë hap për të nisur karrierën e saj të pasurive të patundshme. Lia tha se aktualisht jeton me nënën e cila është në dijeni për planet e saj dhe e mbështet atë.

 

Vajza tha se burri me të cilin ra dakord të flinte ishte “zotëri” dhe shumë i arsimuar, me ndikim të jashtëzakonshëm në Londër.

https://youtu.be/ACZw6xLJwXc