“Uaa qenka bubullimë”, trembet Alketa Vejsiu, e zë paniku nga frika e tërmetit

202

Tërmeti i fuqishëm që goditi dy ditë më parë ka lënë njerëzit me ‘trauma’. Sapo dëgjohet një tronditje, të gjithë mendojnë se është goditje tërmeti dhe vrapojnë për të dalë diku jashtë.

 

Një moment paniku ka përjetuar edhe moderatorja Alketa Vesjiu, teksa është ‘live’ në edicionin e parë të spektaklit “Dance with me”.

 

Sapo ka dëgjuar një bubullimë, Alketa është trembur dhe e ka zënë paniku. “Uaaa,…uaa ua qenka bubullimë. Kujtova se ra tërmet,”– tha moderatorja.