Rroftë sebepi!/ Policia raprezalie në zyrat e syri.net, por lajmin e përhapi Top Channel

201

jë intervistë e një sizmiologu grek në Top Channel ka qarkulluar në mediat online, përfshirë këtu syri.net, i cili është i vetmi që u vu në morsën e policisë së Edi Ramës. Kjo e fundit zbrakoi në zyrat e kësaj mediaje dhe arrestoi një gazetar që gjeti në punë, pa vendim gjykate, pa një urdhër të shkruar në një copë letër.

Lajmi në fjalë u sqarua dhe përgënjeshtrua nga syri.net dhe nga asnjë portal tjetër që e botoi. Fjala vjen, 27.al nuk u mor fare me një njoftim të këtillë.

 

Edi Rama po përdor si pretekst lajmet për tërmetet që të eleminojë mediat kritike ndaj qeverisë së tij.