O idiotër, nuk ishte lajmi fake, por gadishmëria e qeverisë! Rob të trashë…

165

Nga Keti Bashhysa

 

Sa idiotër ka ky vend , nuk ma do mendja të ketë askund! Boll shenja po ju jep Zoti pra , që të mblidhni trutë e kokës por, nuk po kuptoni!

 

Në vend që të ruani veten dhe familjet tuaja në kësi rastesh (sepse shteti nuk e çan b*thën hiç fare) , I suleni me ofendime gazetarëve dhe portaleve!!!!!

 

Ore , 3 tërmete ranë mbrëmë gjate natës. Ja pra që asnjë lajm nuk ishte fake!
Fake është vetëm “gadishmëria” qeveritare ndaj popullatës. Kaq!

 

Rob të trashë.