Shqipëria e tmerruar nga tërmeti, por nga ana tjetër në ‘Koço Glozheni’ lindën 15 bebusha si drita e yllit

330

Mjekja gjinekologe, Anika Dokle, ka treguar se gjatë orëve të tmerrit ku e gjithë Shqipëria u përfshi nga tërmetet, në maternitetin “Koço Glozheni” janë lindur 15 fëmijë.

Dokle shkruan se janë pritur 15 bebusha dhe të gjithë kanë qenë të shëndetshëm dhe asnjë nga personeli nuk ka lëvizur nga vendi dhe në momentet e tmerrit.

“Punë dhe mision. Pritëm 15 bebusha si drita e yllit gjatë një dite ku përmasa njerëzore u ngrit në një nivel tjetër. I gjithë personeli mjekësor dhe infermieristik në këmbë në mbrojte të jetës, pa lëvizur asnjë minutë nga gratë, nënat dhe bebet. Krenari dhe mirënjohje!”, shkruan Anila Dokle.