Njeriu i lindur me dy fytyra, njihuni me rastin e Edward Mordrake!

290

Një nga misteret më të mëdha të shkencës, është edhe ai i Edward Mordrake. I lindur në vitet 1970 ai ende mban titullin si një prej deformimeve më të çuditshme dhe të rënda njerëzore.

Edward lindi në Amerikë, me një deformim të kafkës së tij, e cila kishte jo një fytyrë, por dy.

Pas fytyrës së tij normale, pas koke ai kishte dhe një fytyrë të dytë, e cila ishte fytyra e një femre, përtej pamjes që kishte kjo fytyrë ishte dhe aktive.

Pra, fytyra e tij e dytë kishte një personalitet të tjetër të ndryshëm nga personaliteti bazik i Edwardit.

Fytyra e dytë nuk arrinte dot të shqiptonte fjalë të plota, por sërish arrinte të belbëzonte dhe të pëshpëriste gjëra.

Kjo ishte dhe arsyeja që në moshën 23 vjeçare Edwardi zgjodhi të kryente vetëvrasje, pasi fytyra e tij e dytë nuk e lejonte të flinte gjumë natën dhe i pëshpëriste gjëra të këqija gjatë gjithë kohës.