KJO ESHTE KENGETARJA SHQIPTARE E CILA E KA BURRIN 20-VITE ME TE RI DHE THJESHTE NUK E KISHIT DITUR

315

Nuk është bërë publike kurrë nga vetë çifti, por ky është fakt. Vera Oruçaj dhe Sunaj Saraqi çifti i njohur i viteve të 90-ta.

Dihet tashmë historia e çiftit Vera Oruçaj e Sunaj Saraqi, një histori pasioni, e bukur, e çiltër, por shumë e diskutuar.

Pse?

Nuk kishte asgjë më shumë për tu diskutuar sesa mosha e nuses, këngëtares e prezantueses Vera Oruçaj, e cila ishte për disa vite më e madhe në moshë se Sunaj Saraqi, këngëtari i talentuar e i pashëm me të cilin po shoqërohej.

Pavarësisht hendekut të moshës, dyshja e vazhduan lidhjen, madje u martuan e sjellen në jetë një djalë, Sevenin, tashmë këngëtar i dëshmuar e shumë i njohur madje edhe përtej kufinjëve shqiptar.

Vera dhe Sunaj Saraqi duken nga çiftet më të lumtura të showbizit. Ata, jetojnë në SHBA ku edhe e zhvillojnë aktivitetin e tyre muzikor.

Ata, jetojnë në SHBA ku edhe e zhvillojnë aktivitetin e tyre muzikor