Vasili: Këtu nuk ka rënë mortaja; Kristo: Po çfarë kanë rënë bonbone?

188

Pedagogu Erion Kristo dhe aktoi Laert Vasili janë përfshirë në debat në studion e emisionit “360 Gradë” në RTV Ora.

- PUBLICITET -

Vasili: Do të jemi më të kujdesshëm që mos ti devijojmë qytetarët në një korsi tjetër.

Kristo: Humori nuk të devijon në asnjë korsi. Humori është korsia më e mirë. Nga humori nuk duhet të kemi frikë dhe është e vetmja mënyrë për ta përcjellë këtë situatë qesharake. Janë prerë koka njerëzish nëpër bregdete. Dhe këtë nuk e mohon dot asnjë gjykatës, nuk e mbulon dot.

Ti thua sot është dita e drejtësisë, unë them sot është dita e vdekjes së drejtësisë, me telekomandë.

Vasili: Sipas pasqyrimit tënd duhet të largohemi sepse këtu ka rënë murtaja.

Kristo: Po pse çfarë ka rënë? Ka rënë bonbone?

- PUBLICITET -