Cilet jane baballaret me te mire sipas horoskopit, mesojeni

238

Sipas ekspertëve, shenjat e horoskopit specifikojnë se cilët janë baballarët më të mirë. Sipas ato janë: demi, gaforrja, akrepi dhe peshqit.

 

Demi

Baballarët dema janë të qetë. Ata nuk i detyrojnë fëmijët e tyre të bëjnë gjëra që nuk i pëlqejnë. Janë shumë bujarë dhe të përgjegjshëm. Ata shpesh mund të jenë të frikshëm kur bëhet fjalë për disiplinë, por kjo gjë i shërben pozitivisht fëmijëve të tyre në të ardhmen.

 

Gaforrja

Baballarët gaforre konsiderohen si baballarët më të dashur të horoskopit. Ata i japin suport familjes së tyre dhe nuk ankohen shpesh. Në shumicën e rasteve, fëmijët kur bëjnë ndonjë gabim, shkojnë te këta baballarë sepse e dinë që nuk marrin masa të rrepta ndaj tyre.

 

Akrepi

Sipas intv.al baballarët akrepë kanë shumë autoritet tek fëmijët e tyre dhe nuk nuk kanë frikë ta përdorin atë kur është e nevojshme. Ata janë besnikë dhe duan të jenë gjithmonë pranë fëmijëve dhe familjes së tyre.

 

Peshqit

Baballarët që i përkasin shenjës së peshqëve janë të heshtur, por i inkurajojnë fëmijët e tyre që të bëjnë miq dhe të kenë një jetë shoqërore. Ata janë shumë të përkushtuar dhe shumë të lidhur me fëmijët e tyre