Artan Hoxha befason të gjithë, publikon 8 emrat që janë në kërkim për vr asjen e Santiago Malkos

247

Gazetari i Report Tv, Artan Hoxha ka zbuluar emrat e tetë personave që janë shpa llur në kërkim për vr asjen e ish-policit Santiago Malko në Tiranë në fund të gushtit.

“Në kërkim janë; Leonard Duka, Orion Loga, Dritan Agai, Erlis Duka, Ervis Metani, Ilir Selmani, Fatmir Hyseni dhe tre të tjerë që besoj se është shpejt akoma për të nxjerrë tani.

Nëse na del një person me nofkën ‘Docka’, si është e mundur që ky nuk është kapur?” tha ai.