Sonila Meço na befasoi të gjithëve, del në ekran dhe jep intervistën me pizhama

221

Gazetarja, Sonila Meço ka preferuar që gjatë një intervistë mëngjesi nga shtëpia, të dalë para ekranit me pizhama.

Përballë Arjola Shehut dhe Kelvi kadillit, moderatorja ka zgjedhur komoditetin, duke mbajtur rrobat e gjumit edhe në trasmetim live.

“Kur zgjimin ta bën Ditë e re jo me një, por me dy diej @arjola_shehu @kelvikadilli. Me pizhama, por esëll, gati për sezonin e ri të Tempora,”- shkruan Sonila Meço ndërsa veshur ka një palë pizhama bojëqielli saten.