HYRJELAJMEAKTUALITETRama studentëve: Kush sjell provë për presion korruptiv, merr bursë një-vjeçare

Rama studentëve: Kush sjell provë për presion korruptiv, merr bursë një-vjeçare

Edi Rama thotë se ka ardhur koha për një përshkallëzim të ri kundër korrupsionit.

Për këtë arsye ka menduar një formë nxitje që cdo student “denoncues që sjell provë për presion korruptiv nga kushdoqoftë, zeron tarifën e merr bursë njëvjeçare”!

Postimi i Ramës në Twitter:

“Koha për një përshkallëzim të ri kundër korrupsionit! Po punojmë për një program nxitjeje kundër heshtjes dhe denoncimit me provë abuzuesit. Një ide në diskutim është: Çdo student denoncues që sjell provë për presion korruptiv nga kushdoqoftë,zeron tarifën e merr bursë njëvjeçare!

TE TJERA

spot_img