Ermal Mamaqi shokohet nga çmimet e produkteve ushqimore dhe nuk lë gjë pa thënë: Iu bëfshin ilaçe

172

Aktori i humorit Ermal Mamaqi prej ditësh ndodhet në udhëtim, ndërsa së fundi është ndalur në Zvicër.

Ndërsa është i gatshëm të tregojë çdo gjë që i bën përshtypje në një qytet të ri, sot në mëngjes ai ka treguar se është shokuar nga çmimet në një market, në Zurih, ku një kokërr mollë kushtonte më shumë se një euro e gjysmë.

Po ashtu ai ka treguar dhe çmimet e sanduiçëve, ndërsa e ka mbyllur me shprehjen tipike shqiptare kur shpenzohet shumë: Iu bëfshin ilaçe.

Padyshim që Ermali e di mirë se standardet në Zvicër janë shumëfish më të larta se në vendin tonë, për të mos folur më tej për pagat dhe për nivelin e jetesës.