Në krahët e Albanit, por Çiljeta flet për babain e Fernandos: Ka karakter të fortë, djali është kopje e tij

269

Ditën e sotme djali i këngëtares së njohur Çiljeta Xhilaga, Fernando është ulur për herë të parë në bankat e shkollës ditën e sotme.

Nuk ka munguar edhe një urim nga ana e këngëtares për të birin. Ajo ka përmendur edhe babain e Fernandos, që sipas saj vogëlushi i ngjan shumë në pamje dhe karakter. Ajo e përshkruan atë si një burrë me karakter të fortë.

“Biri im dhe shoku im. Nëse Zoti do më lejonte të zgjidhja një djalë, nuk ka dyshim që ai do ishte ti. Duket si dje kur të lexoja dhe të shikoja të luaje. Sot shoh një pjesë të vetes tek ti në mënyrën si sillesh dhe gjërat që bën. Edhe pse pjesën më të madhe e ke marrë nga babi jot, pamjen e jashtme dhe karakterin e fortë si burrë i madh. Jam mirënjohëse që isha në planin e Zotit për të ndihmuar djalin tim të bëhet një zotëri i vogël. Vit të mbarë shkollor dashuria mamit”, shkruan Çiljeta.

Këngëtarja Çiljeta Xhilaga tashmë është një marrëdhënie me Alban Hoxhën. Madje ata e kanë lidhjen edhe familjare dhe gjithmonë shfaqen shumë të lumtur.