Zyrtare tani! Jozefina Topalli gjyshe për herë të parë

197

Tashmë është zyrtare! Jozefina Topalli është bërë gjyshe prej vajzës së saj, Megit.

Pas shumë aludimeve, ishte vetë Megi ajo qëi konfirmoi lajmet, duke postuar një foto me karrocë dhe qenin e saj.

Vetë Megi nuk ka dhënë asnjë detaj lidhur me gjininë apo me emrin e vogëlushit por ishin komentuesit ata që e “tradhëtuan”. Megi ka sjellë në jetë një djalë me emrin Nikola.