Shenjat e horoskopit qe kane gjithnje dicka per te thene

218

Sipas astrologëve disa shenja horoskopi kanë si karakteristikë që flasin më shumë se të tjerat. Ato janë binjakët, luani dhe ujori

Binjakët

Shenja e binjakëve është e udhëhequr nga planeti i mërkurit, i cili është planeti i mendimit. Si ndikim nga ky planet, binjakët kanë aftësi të madhe për ta shprehur gjithmonë atë që mendojnë, dhe për hir të së vërtetës Binjakët mendojnë shumë. Në çdo tavolinë ata janë personat që flasin më shumë, dhe ju mund ta dalloni lehtësisht një Binjak në bisedë e sipër.

Luani

Personat e lindur në shenjën e luanit pëlqejnë të tregojnë histori, të bëjnë demonstrime madhështore dhe të kënaqin turmat. Ju do të merrni gjithashtu, mundësinë për të folur por do t’ju duhet të prisni për sugjerimin tuaj.

Ujori

Personat e lindur në shenjën e ujorit gjenden shpesh në një podium, duke mbledhur turmën për t’i kushtuar vëmendje një problemi të madh botëror.

Pastaj përsëri, edhe në një bisedë private, Ujori nuk mund të mos të bëj fjalim./Opinion.al/