HYRJELAJMERrëfimi prekës i një nëne të jashtëzakonshme. Adoptoi beben e braktisur që...

Rrëfimi prekës i një nëne të jashtëzakonshme. Adoptoi beben e braktisur që s’do të ecte kurrë…

Një çift nga Fushë Kosova kujdeset për një vajzë, e cila ishte braktisur nga prindërit e saj biologjikë.

Vajza, tani 14-vjeçe, është me nevoja të veçanta. Por nëna Shaha tregon si e gjeti, si deshi, si e mori dhe sa po vuan tani ta integrojë në shkollë.

Rrëfimi prekës i një nëne të jashtëzakonshme.

https://www.evropaelire.org/a/paragjykimi-qe-con-ne-izolim-/30163014.html

TE TJERA

spot_img