Zbuloni dhuratën tuaj të veçantë bazuar në datën tuaj të lindjes

170

Në çdo datë lindjeje ka një dhuratë të veçantë, një talent të veçantë. Është bukur të dish që të gjithë marrim një dhuratë të veçantë gjatë lindjes. Një veçanti që nuk jemi gjithmonë në gjendje ta deshifrojmë qartë, por që na dallon. Zbulimi i kësaj dhurate do të thotë të identifikojmë rrugën tonë.

 

Si të zbuloni dhuratën tuaj të veçantë?

Është shumë e thjeshtë! Ju duhet të shkruani datën tuaj të lindjes, për shembull: 7 qershor 1978.

Në këtë pikë mbledhim numrat që e përbëjnë: 7 + 6 + 1 + 9+ 7 +8. Rezultati 38. I mbledhim përsëri derisa të dal një numër njëshifror. 3 + 8 = 11 dhe në fund 1 + 1 = 2 Në këtë rast dhurata juaj speciale korrespondon me numrin 2!

 

Kuptimi i dhuratës speciale të dikujt

Pasi të identifikoni numrin që identifikon datën e lindjes, shihni kuptimin e tij.

Magji

Ata që kanë numrin 1 si rezultat të datës së lindjes janë njerëz me magji të veçantë. Kjo është dhurata e tyre e veçantë dhe është e rëndësishme që kjo forcë të përdoret gjithmonë jo vetëm për veten por edhe për të tjerët.

 

Dhurata: Krijim

Empatia

Numri 2 identifikon empatinë si karakteristikën kryesore të njerëzve me të cilët krahasohet ky numër. Një ndjeshmëri që është në gjendje të lexojë dhe kuptojë përtej paraqitjeve të thjeshta dhe të perceptojë kuptimin e madh të jetës.

Dhurata: Empatia

Dualiteti

Dhurata e veçantë e dualitetit konsiston në një forcë të madhe dhe të jashtëzakonshme, një rezervuar të vërtetë energjie të aftë për të arritur çdo qëllim. Por duhet pasur kujdes, sepse kjo forcë mund të jetë konstruktive, por edhe jashtëzakonisht shkatërruese.

 

Dhurata: Krijimi dhe shkatërrimi

Thjeshtësia

Dhurata e veçantë e shprehur në numrin 4 paraqet thelbin, lidhjen direkte me katër elementët e natyrës. Pra, personi që ka këtë karakteristikë, gjithmonë do të dijë se si të gjejë rrugën e duhur dhe të përdorë elementin më të përshtatshëm. Mund të jetë zjarri ose ajri, në varësi të rrethanave!

Dhurata: Natyraliteti

Fryma

Numri pesë simbolizon Shpirtin, kjo është aftësia për të ditur si të kuptoni grupin e forcave të pranishme në jetën e një personi. Një person është i aftë të tërheqë burime në atë botë që nuk është gjithmonë e dukshme ose e interpretueshme.

 

Dhurata: magji stërgjyshore

Dielli

Dhurata e veçantë që e dallon këtë numër ka të bëjë me forcën dhe fuqinë e diellit. Shkëlqimi dhe aftësia për të qenë aktiv, i vendosur. Udhëheqës në marrëdhënie dhe shembull për ata që jetojnë pranë jush.

Dhurata: Shërimi dhe forca e brendshme

Afiniteti me Hënën

Dhurata e veçantë e identifikuar në këtë numër ka të bëjë me afinitetin me Hënën dhe fuqitë e mëdha të saj, siç janë intuita, aftësia për të identifikuar detajet dhe energjia e madhe. Këto janë karakteristikat që u takojnë njerëzve që përkojnë me numrin 7!

 

Dhurata: Intuita

Orientimi

Kush e gjeti këtë numër është një person me një busull të brendshme shumë afër asaj që ne e quajmë magji. Një aftësi për të orientuar veten dhe për të zgjedhur rrugën më të mirë përtej aftësive normale racionale, një ndërthurje sinteze dhe një vizion vërtet unik.

 

Dhurata: Alkimia

Shamanizmi

Dhurata speciale e identifikuar nga ky numër është një përmbledhje e veçorive më të mira të renditura më lart. Një numër i rrallë për t’u gjetur, njësoj si njerëzit me të cilët përputhet.

Dhurata: Sherimi dhe lindja