Në vitet 90`, e adhuronin të gjithë. Sot, 42 vjec ja si duket, Ambra Angiolini!!

571

Në vitet 90`, Ambra Angiolinin e donin të gjithë. Në moshën 15 vjec, ajo u kthye në prezantuesen e emisionit “ Non e la Rai“ nga viti 1992 deri në 1995-sën.

Për ata që nuk e mbajnë mend, ose nuk e kanë parë, ishte një emission I përditshëm, I transmetuar pasditeve me 100 vajza të bukura të moshave nga 14 dhe 22 vjec që kërcenin, këndonin e përballeshin në lloj-lloj konkurimesh.

Ambra që prej atëherë ka prezantuar edhe disa emisione të tjera, ka luajtur në disa filma e ka nxjerrë ne treg edhe albume muzikore. I pari prej tyre, T’appartengo, pati një sukses të jashtëzakonshëm. Ambra, sot nënë e dy fëmijëve, ka arritur ta ruajë formën e mirë fizike të saj, duke mbetur një grua joshëse.