VELIPOJA VIJON TË KETË AKOMA FLUKS PUSHUESISH NË SHTATOR

483

Edhe pse jemi në muajin Shtator pushuesit nuk janë larguar nga Velipoja

Në Velipojë fundi i sezonit turistik është ende larg, ndërsa plazhi duket se do të vazhdojë gjatë.

Këto janë pamjet e filmuara këtë të Enjte në Velipojë të cilat tregojnë fluksin e lartë të pushuesve. Pjesa më e madhe e pushuesve si gjithmonë janë ata nga Kosova

Operatorët turistik kërkojnë që pushteti vendor të jetë më I vëmendshëm e të tregojë një kujdes të vecantë për këtë zonë turistike

Pushuesit nga Kosova dhe të huajt janë ende të pranishëm në plazh duke qene se edhe moti e ka favorizuar ndjeshëm vazhdimin e sezonit.