E thotë zonja Meri: Kjo është shenja më hipokrite dhe e shtirur e Horoskopit

336

Askush nuk do të donte të kishte një hipokrit/hipokrite në jetën e tij, megjithatë ata janë aty poshtë hundës sonë.

I ndeshim kudo në rrugë, në punë, por edhe në ambientin familjar e shoqëri. Për fat të keq nuk e kemi të zhvilluar nuhatjen për të dalluar hipokritët, por yjet mund të na vijnë në ndihmë. Dikujt mund t’i pëlqejë e dikujt tjetër jo, bëni mirë ta mbani larg para se t’ju shkatërrojë jetën.

Binjakët

E dinim prej kohësh që Binjakët janë shenja më e pavendosur dhe e dyzuar e horoskopit, por mesa duket të lindurit nga 21 maji deri më 21 qershor janë edhe më hipokritët sipas astrologëve.

Personat që i përkasin kësaj shenje nuk janë kurrë të kënaqur me atë që kanë dhe kërkojnë gjithmonë e më shumë, por këtë e bëjnë duke u shtirur, mashtruar dhe gënjyer njerëzit që kanë pranë.

Në përgjithësi flasin pas shpine dhe kur kapen me presh në duar, mundohen t’ju hedhin hi syve duke ju manipuluar. Një ditë janë të gatshëmt’ju dhurojnë gjithë botën, e të nesërmen bëjnë sikur nuk ju kanë njohur kurrë.