Velinat e Stop-it shkëmbejnë puthje në buzë

630

Oni Shkjau dhe Enisa Koleci janë dy velinat që tërheqin vëmendjen çdo ditë, gjatë transmetimit të emisionit “STOP”në Klan Tv.

Por, mesa duket ndryshe nga Alesia Bami, duket se vajza e ardhur se fundmi, Enisa ka krijuar shumë shoqëri me Oni Shkjaun, aq sa të puthen në buzë.

Në një foto të publikuar në rrjete sociale, Oni Shkjau nuk ka nguruar të ndajë pozën provokuese, ku bashkë me kolegen e saj shkëmbejnë puthjen ‘e ndaluar’.

Me sa duket mes kolege qenka krijuar një miqësi e fortë, aq sa nuk kursehen të publikojnë puthjet në buzë me njëra tjetrën, mbushur me emoji zemrash.