Eneda Tarifa poston foto me dy mikeshat e saj, Robert Berisha lë komentin e papritur

587

Bashkë me dy mikeshat e saj, Eneda Tarifa ka ndarë pozën e radhës, por nuk kuptuam komentin e Robert Berishës! Mbështetur në një gurë bashkë me shoqet, Eneda Tarifa shkruan: “Ne kaq lejm’ kur ikim jo për nai’ gjo”.

Ndërsa këngëtarja ka postuar këtë pozë me mbishkrimin e mësipërm, Robert Berisha ka lënë një koment të papritur.

“Ju don babi fort,”- shkruan këngëtari Robert Berisha përkrah fotës, ndërkohë që Eneda i ka kthyer disa emoji të qeshurash. Se çfarë kuptimi ka ky koment ne nuk e morëm vesh, por me siguri dy mikeshat e Eneda Tarifës, do të jenë të njohura mirë edhe nga Roberti.

Kujtojmë që pak javë më parë, Robert Berisha deklaroi ndarjen nga Nora Istrefi dhe të gjithë zërat përflisnin për një tradhti në çift.