Njihuni me avokaten e martuar që punon prostitutë, 45 mijë paund në tre javë, burri i saj mbështetësi më i madh,

332

Katherine Sears, 30 vjeçe, filloi të punojë si prostitutë krahas punës së saj të rregullt si avokate tre vjet më pare. Tashmë e martuar dhe me një djalë, avokatja ka rrëfyer se punon me kohë të pjesshme si prostitutë dhe kap shifra marramenëse. Në tre javë 55 mijë dollarë ose 45 mijë paund.

Katherine Sears, filloi të punojë si prostitutë përkrah punës së saj të rregullt si avokate mbrojtëse penale tre vjet më parë.

Tashmë nëna e një djalo ajo tha që burri i saj, John, jep aprovimin e plotë për anën e biznesit të saj, i cili e sheh të kalojë javë të tëra në një kohë në një bordello në Nevada.

Katherine, nga Iowa, shpreson të heqë stigmën e lidhur me punën e seksit duke folur për punën e saj si prostitutë. Duke folur për përvojat e saj në bordello, avokatja tha: “Unë mendoj se sa më shumë flasim për të, aq më mirë shanset tona janë të marrim dekriminalizimin që ne po ndjekim.”

Në vetëm tre javë në bordello në një rast, Katherine vrapoi në ekuivalentin e 45,000.

Një ditë të ngarkuar, Katherine tha që takon rreth 10 deri në 15 klientë. Ajo shpjegoi se si ditët e saj atje zakonisht fillojnë me orë të tëra të përkëdheljes gati për një ditë të tërë. Së fundmi ajo ka marrë një periudhë pauze pasi po kujdeset për djalin e saj të vogël, vetëm katër muajsh.