Këngëtarja shumë e dashur për publikun dhe që ndër vite ka sjellë hite muzikore , Violeta Kukaj dy muaj më parë u divorcua nga bashkëshorti i saj. “Prive.al” bëri të ditur nga burime shumë të sigurta pranë këngëtares se çështja kishte mbërritur në gjykatë.

Sipas “Prive”, zyrtarisht ish-çifti kishin marrë vendimin që të shkurorëzohen në gjykatë.

Dy muaj pas ndarjes, Violeta ka nisur pushimet dhe sot po qarkullojnë në rrjet dy foto të saj nga këto pushime jashtë vendit. Këngëtarja duket në super formë e me siguri çdokush do pendohej pas ndarjes me këto imazhe ku Viola shfaqet si 20-vjeçare.