GJENDET NJË JAHT LUKSOZ I BRAKTISUR NË DET NË SHËNGJIN

161

Gjendet një jaht luksoz i braktisur në Shëngjin në det të hapur.

Jahti është gjetur nga policia kufitare dhe është dërguar në port.

Menjëherë kanë nisur verifikimet në lidhje me rastin.